Aanpak

Een workshop snellezen is een leuke en nuttige activiteit tijdens bijvoorbeeld een teambuilding of opleidingsdag. Je leert technieken hoe je gemotiveerd, doelgericht en met aandacht een tekst sneller kunt lezen. Deelnemers kunnen na afloop tot wel drie keer zo snel lezen.

Kleine groepen
De maximale groepsgrootte is 10 personen, zodat er voldoende aandacht en interactie is.

Studiemateriaal
Tijdens de training wordt studiemateriaal uitgereikt. Verder vragen wij deelnemers een eigen boek, rapport of ander document mee te nemen naar de training om de technieken direct in te oefenen.

Studiebelasting
De workshop duurt tussen de 2 en 4 uur. Na de cursus adviseren wij om elke dag 20 minuten te oefenen met de technieken in eigen (studie)boeken.

Follow up van vier maanden
Na de training ontvang je nog 10 weken lang leesoefeningen om de technieken verder eigen te maken en plannen we nog een telefonische coaching van 20 minuten in.

Inhoud

Tijdens de workshop snellezen besteden we onder meer aandacht aan:

  • Testen van leessnelheid (aan begin en eind van de cursus)
  • Uitleg technieken snellezen en beter onthouden
  • Snellezen oefenen in eigen boeken

Voor wie

De cursus is geschikt voor iedereen die voor werk en/of studie sneller wil leren lezen, zijn of haar concentratie wil verhogen en informatie beter onthouden, ongeacht opleidingsniveau. Het is een praktische cursus waarbij de cursisten in hun eigen boeken op hun eigen tempo oefenen.
De voertaal van de training is Nederlands.

Workshop

Snellezen

995btw vrij