Aanpak

Tijdens de cursus snellezen, mindmappen en onthouden wisselen theorie en praktijk elkaar goed af. Snelleesoefeningen worden afgewisseld met geheugentechnieken zowel voor snellezen van een beeldscherm als snellezen van papier. We testen tevens de oude en nieuwe leessnelheid zodat je helder inzicht krijgt in de verbetering van de leessnelheid.

Kleine groepen
De maximale groepsgrootte is 10 personen, zodat er voldoende aandacht en interactie is.

Studiemateriaal
Tijdens de training wordt studiemateriaal uitgereikt. Verder vragen wij deelnemers een eigen boek, rapport of ander document mee te nemen naar de training om de technieken direct in te oefenen.

Studiebelasting
De cursus duurt een dag. Na de cursus adviseren wij om elke dag 20 minuten te oefenen met de technieken in eigen (studie)boeken.

Follow up van vier maanden
Na de training ontvang je nog 10 weken lang leesoefeningen om de technieken verder eigen te maken en plannen we nog een telefonische coaching van 20 minuten in.

Inhoud

Tijdens de cursus snellezen, mindmappen en onthouden besteden we onder meer aandacht aan:

  • Testen van leessnelheid (aan begin en eind van de cursus)
  • Uitleg technieken snellezen en beter onthouden
  • Snellezen oefenen in eigen boeken
  • Snellezen vanaf het beeldscherm/iPad
  • Gelezen informatie efficiënt onthouden d.m.v. geheugentraining

Voor wie?
De cursus is geschikt voor iedereen die voor werk en/of studie sneller wil leren lezen, zijn of haar concentratie wil verhogen en informatie beter onthouden, ongeacht opleidingsniveau. Het is een praktische cursus waarbij de cursisten in hun eigen boeken op hun eigen tempo oefenen. De voertaal van de training is Nederlands.

Resultaat

Het belangrijkste resultaat is dat je meer informatie in minder tijd kunt verwerken. Na de cursus snellezen, mindmappen en onthouden kun je namelijk:

  • Minimaal twee keer sneller lezen
  • Snellezen vanaf papier en beeldscherm/iPad
  • De informatie sneller en beter verwerken, begrijpen én onthouden
  • Gegarandeerd 52x boeken per jaar lezen

Ja, we scheppen hoge verwachtingen en kunnen ons dan ook voorstellen dat je vooraf sceptisch bent. Daarom geeft Effectivitijd volledige tevredenheidsgarantie op de resultaten!

Incompany

Cursus snellezen

€ 1795,-btw vrij