Aanpak

Een workshop snellezen is een leuke en nuttige activiteit tijdens bijvoorbeeld een teambuilding of opleidingsdag. Je leert technieken hoe je gemotiveerd, doelgericht en met aandacht een tekst sneller kunt lezen. Deelnemers kunnen na afloop tot wel drie keer zo snel lezen.

Kleine groepen
De ideale groepsgrootte voor de workshop snellezen is 10 personen, zodat er voldoende aandacht en interactie is. Uiteraard zijn grotere groepen voor een workshop ook mogelijk.

Studiemateriaal
Tijdens de workshop wordt studiemateriaal uitgereikt. Verder vragen wij deelnemers een eigen boek, rapport of ander document mee te nemen naar de training om de technieken direct in te oefenen.

Studiebelasting
De workshop duurt tussen de 2 en 4 uur. Na de workshop snellezen adviseren wij om elke dag 20 minuten te oefenen met de technieken in eigen (studie)boeken.

Follow up van vier maanden
Na de workshop ontvang je nog 10 weken lang leesoefeningen om de technieken verder eigen te maken en is er de mogelijkheid om vragen te stellen achteraf.

Inhoud

Tijdens de workshop snellezen besteden we onder meer aandacht aan:

Voor wie

De workshop is geschikt voor iedereen die voor werk en/of studie sneller wil leren lezen, zijn of haar concentratie wil verhogen en informatie beter onthouden, ongeacht opleidingsniveau. Het is een praktische workshop waarbij de cursisten in hun eigen boeken op hun eigen tempo oefenen.
De voertaal van de training is Nederlands of Engels

Workshop

Cursus snellezen

1195btw vrij